Histoire

Reeds in 1927 produceerde de Nederlandse familie De Ruiter natuur lederen tassen onder de merknaam RUITERTASSEN. Doorheen de tijd, dankzij de kwaliteit en hun professionele toewijding, bouwden zij met RUITERTASSEN een wereldreputatie uit. 

In januari 2006 heeft LSP Belgium, jaren lang fabrikant van lederwaren en boekentassen, de productie en logistiek op zich genomen. Vanuit Wakken in Vlaanderen verdelen zij de RUITERTASSEN wereldwijd.

Naast de traditionele RUITERTASSEN worden nieuwe producten ontwikkeld die naargelang hun uitvoering ondergebracht worden in verschillende collecties. Het is onze bedoeling de collecties periodisch aan te passen met kwaliteitstassen die de meer dan 75 jaar oude kwaliteitsreputatie van RUITERTASSEN waard zijn.

Vandaag worden RUITERTASSEN verkocht in Benelux, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Japan en de Verendigde Staten van Amerika. Voortdurend zoeken wij naar plaatselijke agenten en verdelers die in hun regio de zorg en de verkoop van onze producten ter harte nemen. 

Ruitertassen When Tradition becomes Passion

Wij maken gebruik van cookies

De website van Ruitertassen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie