Vanguard

De nieuwe generatie Ruitertassen, gemaakt uit ons typisch, Belgisch plantaardig gelooid, vol, rundsleder is de juiste verhouding tussen verleden en heden. Traditie in leder en afwerking, sober en stijlvol ontwerp in  zeer functionele modellen.

Classic College

Na zoveel jaren blijft de classic Ruitertassen de bron van ons merk en onze verdere ontwikkeling en design. Vol rundsleder , 100% plantaardige looiïng, in een tijdloze stijl  en hoge kwaliteit maken dat deze tassen steeds actueel blijven. Verkrijgbaar in Naturel, zwart,bruin en ons typische ranger ingevet leder.

classic satchel

Classic satchel

Om het comfort te verbeteren en de boekentas als een rugzak te dragen, brengen we al onze modellen uit de classic college ook in een uitvoering met extra rug riemen . De rug riemen worden niet traditioneel op de rug vastgemaakt maar onder het handvat door aan de voorkant. Door dit aanhechtingspunt te verleggen krijgen we het voordeel dat bij het aansnoeren van de riemen op de juiste maat, de tas steeds mooi recht tegen de rug komt te hangen. Dit geeft een groter draagcomfort.

classic college 23

Steeds weer rees de vraag om, bij de grotere modellen Classic College, de binnenkant ook te voorzien van het nodig comfort.

Daardoor hebben we de buitenkant origineel gehouden maar de binnenkant voorzien van een degelijke voering, een elastiche organizer voor telefoon, pennen en kaartjes en een standaar gefoamed laptopvak. Deze beperket serie komt enkel in de 3 grootste modellen, standaard met schouderriem en in de verschillende kleuren.

Office & Desk

De classic college met een aangepaste stijl en de nodige accesoires voor de papier vakhandel. Uiteraard in het ,ruitertassen eigen , plantaardig vol rundsleder. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Classic Shoulderbags

De schoudertassen collectie in natuur leder is een logisch gevolg op de classic collectie. Deze uiterste stevige tassen zijn gemaakt van hetzelfde natuurlijk gelooid leder als de boekentassen. Een tijdloze stijl met lange levensduur.

classic camera bags

De eigenschappen van een goede cameratas zijn vooral zijn bescherming en lange levensduur. We kozen 2 typische ruitertassen uit onze standaard collectie en hebben deze aangepast met een uitneembare, lederen, beschermingstas.

Een uitzonderlijke mooie en sterke tas voor zowel hobby als professional in ons typisch plantaardig rundsleder.

Classic Kids

De basis kids , met een vleugje nostalgie, blijft de classic uitvoering. Zij leunt het dichtst aan bij de volwassen lijn natuur lederen schooltassen en  heeft met zijn emboss paardjes logo de minimum decoratie om de verwijzing naar kleuters te benadrukken. Basismodellen kleutertasjes , leder pennenetuis en  schooltassen  lager onderwijs. Verkrijgbaar in 2 kleuren: Naturel en ranger.

Deco kids

Met dezelfde basis werd een tweede serie ontworpen waar de zachtheid van schaapjes, de strakke lijn van het tuigleder op de juiste manier breekt. Een unieke borduurdecoratie en een 3d sleutelhanger in kwaliteitspluche maken van onze deco serie het paradepaardje van de ganse collectie kinderboekentassen. Basismodellen kleutertasjes, pennenetuis en schooltassen vanaf 1st studiejaar. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Ultimate

Ultimate staat voor het neusje van de Zalm , fijnste soft volrundsleder plantaardig gelooid, binnenin prachtige afwerking met Kalfsvoering havanna. Handgemaakt vakmanschap.

Leisure

Een belangrijke reeks dames- en herentassen vervaardigd in zacht maar standig nubuck leder. Een variatie van verschillende modieuse lederen tassen met bijzondere aandacht voor de binnen indeling, aangepast aan de huidige wensen.

Uitgebreid met nieuwe verassende modellen in combinatie met hard ranger leder

Soft

Een brede waaier aan modellen in Italiaans, zacht, generfd rundsleder met fijne afwerking in een cognac kleur. 

Zowel klassiekers als strakke modellen , steeds met mooie binnen afwerking en voorzien van laptopvakken , organizers en rits vakjes.

Tijdloos maar stijlvol en voor alle leeftijden

 

 

Sienna

Zacht Italiaans rundsleder in een stoere afwerking en diep donker bruine kleur. Fijn afgewerkt en voorzien van alle comfort en ruimte binnenin. 

Accessoires en onderdelen

Daar onze tassen een lange levensduur hebben zijn er onderdelen die in de loop der tijd moeten vervangen worden. Hierdoor hebben wij de meeste van onze onderdelen, en onderhoudsproducten voor het leder, steeds in voorraad.

We raden steeds aan om bij het zoeken naar het juiste onderdeel, een foto te sturen van het probleem waardoor we samen kunnen bepalen welk het juiste is en in welke kleur.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Ruitertassen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie